Запрошую приєднатися до проекту "Враховуй різницю"!!!

У 5-ти східних областях України ( Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Харківська і Луганська) стартує освітній проект для старшокласників під назвою «Враховуй різницю». В межах цього проекту школярам викладатимуть новий предмет – «Кроки до порозуміння».
Реалізовує проект громадська організація «Вчителі За Демократію та Партнерство» у межах проекту Українська ініціатива зміцнення громадської довіри (UCBI), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
Викладаючи предмет «Кроки до порозуміння» вчителі розповідатимуть старшокласникам, як можна порозумітися в конфліктних ситуаціях, навчать поважати різні погляди на одну й ту ж саму ситуацію, правильно сприймати інформацію та вміти формулювати і відстоювати свою позицію в дискусіях.
Вчителі будуть підготовлені до нового предмету за допомогою безкоштовних тренінгів, де їм розкажуть методику викладання уроків. Усі навчальні матеріали у школи також будуть передані безкоштовно.
Для того, щоб прийняти участь у проекті, школи мають зв'язатися з координаторами проекту або зареєструватися для участі у проекті протягом жовтня-грудня 2015 року.

Коментарі

Популярні публікації